Όσο λείπουμε μπορείτε να ακούτε τη μουσική μας εδώ...


Έπειτα από μια σειρά πετυχημένων εκπομπών, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία της πλειοψηφίας των ακροατών μας και να πάμε στο διάολο.

Μη χαίρεστε όμως...

Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε από το διάολο για τον 3ο κύκλο εκπομπών.

Αναμείνατε στα PCιά σας...

Ηχογραφημενες εκπομπες

H HOT εκπομπή με τις sexy καλεσμένες καλόγριες (ιωάννα,κωσταντίνα,λένα)
πατήστε POSTS για να ανατρέξετε σε παλαιότερες
Highlights:Τα highlights αυτή τη φορά ήταν off the record. (Μετά το πέρας της εκπομπής)
Κλικ εδώ για τις αφίσες παλαιότερων εκπομπών

Εσύ αποφασίζεις

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Από δω και στο εξής οι βαρεμένοι του μεσονυχτίου θα επιλέγονται από τους ανέραστους ακροατές της εκπομπής.

Πάνω αριστερά τρέχει η παρούσα ψηφοφορία για την εκπομπή της Τρίτης, 28.10.2008

Οι υποψήφιοι βαρεμένοι είναι οι εξής:

Λαρίσης. Επιχειρηματίας. Δεσμευμένος. Όταν δεν γράφει ποιήματα, γράφει επιστολές στο συνήγορο του πολίτη. Οδηγεί ένα FIAT 500. Θα ήθελε να μην τρώει "παντόφλα" κάθε φορά που αργεί να επιστρέψει στην οικογενειακή εστία.

Μάμαλης. Καταξιωμένος φωτογράφος. Ποδηλάτης μεγάλης κλάσης. Όταν δε βολτάρει στην παραλία, μας πρήζει στέλνοντας spam στη λίστα. Όνειρό του να φωτογραφήσει εμένα και τον Ivan.

Αχιλλέας. Συμπαθητικός σπουδαστείς, πάντα χαμογελαστός. Όταν δεν τρώει γύρους και σουβλάκια, τρώει πίτσες με το Στέλιο. Όνειρό του να κάνει απορεία στο Λάλη.

Κωνσταντίνα. Μας έταξε ότι θα προσποιηθεί οργασμό .-

mixtri. Καρδιτσιώτης επιστήμονας. Όταν δεν ασχολείται με πουλιά, μαζεύει σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές. Όνειρό του να μεταμορφωθεί επιτέλους στο Τρενάκι του Πηλίου.

Μπούρζουμ. Εξωγήινος κιθαριστής, προστάτης της Χαρούλας. Όταν δεν βρίσκει τη δόση του δεν ανησυχεί, μαστουρώνει και με τον αέρα. Όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει μπαμπάς.

Ραχωβίτσας. Φαντάρος. Όταν δεν πίνει, καπνίζει. Όταν δεν καπνίζει, κοιμάται. Θα ήθελε να χρησιμοποιεί το youporn συχνότερα, αλλά προτιμά το κλασσικότερο redtube.

κομπλεξική ανωμαλάραΙΙ. Φρικτό θέαμα. Στο δρόμο κυκλοφορεί με μάσκα και κουκούλα για να μη τρομάζουν τα παιδάκια και οι ηλικιωμένοι. Όταν δε διαβάζει, κάνει sex. Διαβάζει 24 ώρες το 24ωρο. Όνειρό του να προσθέσει στήθος για να ολοκληρωθεί επιτέλους η μεταμόρφωση.

0 εξυπνάδες:

Παραλληλα με την εκμπομπη μπορειτε να δραστηριοποιηθειτε και εδω